Een Shiatsubehandeling werkt bij:


* fysieke klachten

* emotionele klachten

* mentale klachten


Shiatsutherapie is een Japanse vorm van therapie, waarbij de algehele circulatie van lichaamsenergie op een weldadige manier bevorderd wordt. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van acupressuurpunten (drukpunten), waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en een gevoel van rust en welbevinden gaan overheersen. De acupuncturist zet naaldjes in punten op de meridianen, ik gebruik diezelfde punten maar stimuleer of sedeer deze punten met mijn duimen en handen, géén naaldjes dus ;-)


Hoe werk ik?

Ik geef Shiatsu op de massage tafel. Shiatsu is een holistische therapie, wat wil zeggen dat lichaam en geest als een geheel benaderd worden. Niet alleen het aangedane gebied wordt behandeld, maar bij de behandeling wordt het hele lichaam betrokken. Het doel van de shiatsubehandeling is dat de energie in het lichaam beter gaat stromen waardoor je meer in balans komt.


Wat is Klassieke Shiatsu?

Klassieke Shiatsu is een Japanse manuele therapie die bestaat uit het geven van druk (met behulp van de duimen, handpalmen en ellebogen), strekkingen en rotaties. Het doel is om de gezondheid te onderhouden of te verbeteren, het verlichten van diverse ziekten, de minder goed functionerende werking van de inwendige organen te corrigeren en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren.


Trek makkelijk zittende kleding aan omdat de therapie over de kleding heen wordt gegeven. Graag zelf een badlaken meenemen.


Ervaar de ontspanning van een shiatsubehandeling!!